TRAGEDI MH370

TRAGEDI MH370

Monday, 30 January 2012

MENGENAL SIFAT WANITA MELALUI PAYUDARA



la aku ingat ape...patut ah..wanita kat Facebook suka tunjukkan Payudara dorang ini rupenya muslihat dorang ye....kalo tak caye korang tengok je kat facebook ke..tagged ke...twitter ke..korang akan jumpa wanita,tunjukan payudara yang seksi....hehehe.. jom kte tengok sifat-sifat wanita melalui rupabentuk payudara... tak tau la teori ni betol atau tak,aku jumpa ni kat blog sahabat lain so aku share la kat korang...hehehe...mcm-mcm ade kan...hehehe.


PAYUDARA MEMBULAT
Wanita berpayudara bulat dan gebu kelihatan seperti orang baik dan bertanggung jawab, namun di dalam hati, emosinya meluap-luap walaupun  hanya menghadapi masalah kecil.

PAYUDARA BESAR
Jika anda wanita berpayudara besar maka anda adalah wanita yang tidak suka dikongkong kebebasannya, sehingga anda menyokong kebebasan dan kemandirian. Anda juga hangat, dan terbuka.


PAYUDARA KECIL
Wanita dengan jenis payudara ini sifatnya terbuka, mampu memahami orang lain, dan sabar. Namun, jika mengalami stress dia akan dengan mudah terkena penyakit.



PAYUDARA MENDATAR
Pemilik payudara rata berbakat di bidang seni dan lebih suka sedikit bicara dan banyak bekerja.

PAYUDARA MELEBAR 
Sifat wanita berpayudara lebar cenderung periang dan berdikari. Malangnya, wanita ini suka bercakap dan membesar-besarkan masalah. Wanita jenis ini juga mudah sekali marah.

PAYUDARA MENURUN
Pemilik payudara ini sangat sensitif. Pola pikir wanita ini sangat jujur  dan tidak berpengalaman

PAYUDARA BENTUK KON
Wanita berpayudara bentuk kon hobi bersukan, membaca buku, dan sukakan cabaran untuk menambah pengalamannya. Namun, dia egois



SELAMAT MEMBACA!!!

No comments:

HOT NEWS